Monday, July 20, 2009

SO SAD....

Assalamualaikum sumer...

Sedihnya..... Citernya bermula pada 17 Julai 2009....

Cikgu2 praktikal sekolah saye tidak akan mengajar saya dan rakan-rakan lagi. Mereka sudah mengajar selama 1 bulan. Tetapi, mulai minggu selepas itu, mereka tidak akan mengajar kami lagi. Saya sangat suka mereka mengajar. Mereka ialah:
-Cikgu Farhana (Ana)
-Cikgu Surianti
-Ustazah Nadia

Cikgu Ana mengajar kami Science, manakala cikgu Surianti mengajar kami Matematik. Ustazah Nadia pula, mengajar kami Agama Islam....


Saya rasa macam tak nak biarkan cikgu2 pergi. Sbb cikgu ajar best sgt!!! Phm lg 2....
Saya arap cikgu2 akan apply skolah kami apabila posting nnt... Klu dh apply 2 arap2 la dpt.. Amin.....

Kesimpulannya, hargailah guru anda semua.. krn mereka yg membuat anda semua berjaya seperti skrg....


Assalamualaikum....

2 comments:

  1. btol3..harap2 cikgu mengajar kat sini nanti.Yang paling x best nya.No more gula2..he3

    ReplyDelete
  2. ko ni tiqah..dah besar gajah pon nk makan gula2 lagi..rongak gigi..aku gelakkan jer..semoga cikgu tidak akan melupakan setiap saat manis sepanjang menjadi guru kiter..

    ReplyDelete